Hvordan får man hvitere tenner på en praktisk måte?

Tannbleking hjemme

Mange er plaget av at tennene er misfarget og skjuler derfor smilet sitt for venner og fremmede, i tillegg til at man dekker seg til når man blir tatt bilde av. I verste fall er dette såpass plagsomt at man unngår helt og holdent å være med på bilder.

Dette plager noen mer enn det plager andre, og det kan derfor være lurt å gjøre noe med det. Men det er lurt å tenke gjennom hvordan man ønsker å gjøre det slik at man unngår å ende opp med et mislykket forsøk på å bleke tennene.

Man kan få kjøpt de fleste produktene man trenger for en vellykket tannbleking på nett, men i noen tilfeller bør man likevel konsultere med en tannlege. Når man kjøper produktene på nett, kan man gjennomgå behandlingen hjemme når det passer best. Hvis man er usikker, så kan man likevel ta seg tiden til å sjekke med en tannlege at man har potensiale for å kunne lykkes med en tannbleking. Hvis man fortsatt er usikker, kan man benytte tannlegen for å utføre tannblekingen slik at man vet at resultatet blir så bra som mulig.

Egenbehandling med produkter fra internett

Egenbehandling for å få hvitere tenner, er den mest fleksible metoden. Da kan man bestille hjem produktene og utføre blekingen akkurat når man måtte ønske det. Etter at man har gjennomført en vellykket behandling for å bleke tennene, så vil mange merke at man får selvtilliten tilbake, og at man igjen er stolt av smilet sitt og tør å bruke det.

Årevis med røyking eller annen påvirkning av tennene, er raskt fjernet slik at man får tilbake sin naturlige farge på tennene. Prosessen tar ikke lang tid, og er ikke komplisert, men den må utføres riktig, og man må vurdere eventuelle problemstillinger i forkant slik at man ikke ender opp med et resultat som er verre enn utgangspunktet.

I noen tilfeller bør man konsultere en tannlege

Noen situasjoner kan tilsi at man bør sjekke med en tannlege før man går i gang. Plomber og tannstein påvirkes ikke på samme måte av tannbleking som den naturlige tannemaljen gjør. Så hvis man har flere synlige plomber, så kan disse ende opp med å beholde misfargingen etter blekingen, og det kan føles som resultatet var mislykket.

Ellers vil man oppleve samme problemstillingen med tannstein. Før man forsøker å bleke tennene, bør man få fjernet tannstein slik at man kan få et jevnt og fint resultat. Det er også viktig å følge instruksjonene nøye slik at man ikke får irritasjon av blekemidlene eller opplever at man bleker for mye.

Tannbleking

Fleksibel løsning med hjemmebleking

Hjemmebleking med produkter kjøpt på nett er definitivt den mest fleksible løsningen. Når du er sikker på at du ikke faller i den gruppen som ikke vil få et bra resultat ut av tannbleking, så kan du utføre behandlingen når du måtte ønske. Føler du at du ikke oppnår det resultatet du ønsker, kan du vurdere om det er lurt å utføre en behandling til i henhold til instruksjonene som følger med produktet du kjøper.

Er man usikker, kan man samarbeide med en tannlege

Er du usikker, er det lurt å heller vurdere å benytte noen ekstra kroner for å gjøre dette hos en tannlege. Da er du sikker på at du får best mulig resultat, og at du får vurdert det du bør vurdere i forkant. Behandlingen blir noe dyrere ved å benytte tannlegen til hele jobben, men da slipper du å bekymre deg over usikkerheter.

Tannlegen kan også gi deg gode råd om hvordan du kan utføre blekingen hjemme.